Meniu
Cosul tau

Informatii Livrare

Conditii de returnare

Avand in vedere ca firma Andrusca si Alexa S.R.L. isi desfasoara activitatea de comercializare online, doreste sa fie in conformitate cu normele ce reglementeaza activitatea si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii.

OUG nr.134/2014, art.7 alin.1 prevede: 'consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor'

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie;
in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;
daca aceste conditii sunt indeplinite, firma Andrusca si Alexa S.R.L. se obliga sa returneze contravaloarea produsului achitata de client in termen de 30 zile de la data la care a intrat in posesia coletului retur.
Produsele realizate la comanda,dupa specificatiile clientei,NU SE RETURNEAZA conform Cap III art.16 lit.c , e (OUG nr34/2014)
Livrarea se face prin intermediul platformei Ecolet,prin DPD,CARGUS,NEMO-EXPERSS SAU TOYA CURIER ,cu informare cu sms in ziua livrarii coletului de la noi.
Transportul se plateste la primirea coletului si NU este inclus in pretul produsului.

Asadar clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate care exista pe stoc, sa returneze produsul si sa notifice in scris firma Andrusca si Alexa S.R.L asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Pantoficustil.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu include cheltuielile de transport. Pentru ca stim ce inseamna comertul online si ce implica acesta, dorim sa colaboram cat mai strans cu dvs si sa inlaturam orice neplacere. Pentru aceasta nu ezitati sa ne contactati. Cu stima, Andrusca si Alexa S.R.L.

Totodata prin aceasta lege sunt stipulate urmatoarele: 

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate. Prin urmare articolele realizate la comanda vor intra in aceasta categorie.

Produsele care nu sunt pe stoc ,se realizeaza la comanda,iar timpul de realizare si livrare din momentul confirmarii telefonice ,este de 7-10 zile lucratoare. Daca exista posibilitatea intarzierii comenzii,informam.

Plati

Plata comenzii este obligatorie pentru toate produsele realizate la comanda,prin card direct pe site sau sau transfer bancar ,conform facturii pe care ti-o vom emite pe adresa de email

Plata cu cardul prin NETOPIA MOBILPAY

Dacă alegeți această metodă, după finalizarea comenzii, veți fi redirectați automat către un link securizat al partenerilor noștri de la Netopia Mobilpay, cel mai mare procesator de plăți din România.

Termenul de livrare este de 7-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii la datele specificate in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale,  probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat telefonic clientului, atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 16.30 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata: luni – vineri 10:00-18:30

www.pantoficustil.ro  ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate ( modificari aduse modelului prezentat pe site in alte culori,inaltimea si forma tocului, barete peste picior sau glezna,fundite,masurarea picioarelor etc.) in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Procesul de productie dureaza pana la 10 zile lucratoare la care se adauga timpul de tranzit pana la destinatie.Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi luate in considerare.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies