Iti plac pantofii din piele lacuita?Si mie imi plac pantofii din piele lacuita.Arata uimitor in picioare,dar....(exista si un dar)nu-i tocmai simplu sa-i cureti atunci cand se zgarie si lasa urme inestetice negre de la talpa.

Iata cativa pasi simpli despre cum să eliminați urmele de zgârieturi de pe pielea lăcuită:

1. Primul pas este să vă asigurați că pielea lăcuită nu are murdărie sau resturi. Puteți folosi pur și simplu cârpa umedă cu săpun și apă pentru a curăța orice murdărie de pe pantofi. Asigurați-vă că suprafața este uscată.

2. Următorul pas este să folosești o cârpă moale și curată cu niște cremă de pantofi. Lustruiți-vă pantofii peste tot într-o mișcare circulară. Acest lucru ar trebui să elimine majoritatea urmelor negre de zgârieturi de pe pantofi.

3.Cele mai multe zgârieturi se vor desprinde cu o frecare ușoară a unei cârpe umede și a unei creme de pantofi, dar dacă asta nu funcționează, există ingredientul secret pe care probabil îl aveți deja în trusa de instrumente de unghii-solutia pentru indepartarea ojei fara acetona .

4.O altă metodă este să folosești o gumă de șters (acele radiere mari roz pe care le aveai în școala elementară!).Asta cel mai adesea rezolva problema!

5.Utilizați oja de unghii care se potrivește cu culoarea pantofului dvs.  și tamponați-o în zgârietura adâncă. Așteptați să se usuce și apoi adăugați puțin lac de unghii transparent sau top coat.Așa cum facem cu unghiile noastre,  adăugați puțin top coat. Acest lucru ajută la netezirea luciului și face ca lacul să arate mai uniform. De asemenea fixeaza oja.

 Acum nu cred că o să-ti mai  fie la fel de frică să porti pantofi din piele lacuită!