Daca esti in cautarea unor ghete confortabile,versatile ,pe care sa le porti indiferent de varsta de toamna pana primavara ai nevoie de ghetele Chelsea.Sunt incredibil de ușor de purtat, nu se demodează niciodată și vin în suficiente modele pentru a justifica deținerea mai multor perechi. Dar mai întâi, o mică lecție de istorie...

Ce sunt ghetele Chelsea, exact?

Denumite după cartierul Chelsea din Londra , unde au devenit populare pentru prima dată, ghetele Chelsea sunt de obicei simple si includ o banda elastică pe lateral, astfel încât să le poți purta și scoate fără fermoar sau șiret. Stilul datează de fapt din epoca victoriană ( regina Victoria însăși a fost o mare fană ), dar a fost readus în actualitatet în anii '60, când fashionistele Mod, atât bărbați, cât și femei, le-au reînviat. Și după ce Beatles au început să le poarte, pur și simplu nu a mai existat cale de întoarcere.


Cu ce poti purta ghetele Chelsea?

Unul dintre motivele pentru care ghetele Chelsea sunt atât de populare este că se potrivește cu aproape orice și oricui: rochii midii sau mini, blugi cu tiv nefinisat, costume croite, chiar și rochii tricotate. Le poți purta atât de multe moduri diferite și nu sunt legate de nicio generație anume (spre deosebire de Crocs sau blugi skinny ), astfel încât toată lumea să se poată distra în distracție. Dacă nu ești sigura de unde să începi, încearcă ceva clasic și simplu, cum ar fi blugi de culoare închisă și o cămașă albă cu nasturi, pentru un aspect fără greșeli, potrivit pentru orice ai putea avea în programGhetele Chelsea sunt un plus elegante și versatile pentru garderoba oricărei femei, din toamnă până în primăvară.

Cum să porți ghetele Chelsea cu blugi skinny pentru femei ?Pentru un look simplu, încearcă blugii skinny bagati in ghetele.

Cu blugii drepti, poarta-i chiar deasupra vârfului ghetelor, îi poți lăsa să cadă peste ei sau îi poți înfinge in ghete.

Pentru o atmosferă mai relaxată, alege o pereche de blugi cu largi. Blugi tăiati largi vor pune în evidență întregul aspect al ghetelor tale, în timp ce blugii mai lungi și mai largi îi acoperă. Îmi place o gheata Chelsea cu talpa inalta, deoarece adaugă interes și înălțime pentru talpa exterioară.

Pentru un aspect neclintit, alege o ținută cu ghete Chelsea negre din cap până în picioare, cu blugi negri și un top negru, completând-o cu o jachetă moto pentru un aspect mai robust. Încearcă o pereche de ghete din piele Chelsea albe pentru a contrasta aspectul total black.Sau pentru look-uri casual mai tonificate, alege o pereche de ghete Chelsea negre sau maro cu blugi mai deschisi. Blugii răzuiți sau învechiți mai decolorați vor fi cei mai casual.

Top cu un tricou minimalist sau rocker, un simplu shopper sau o geantă crossbody. Un trench clasic sau un blazer supradimensionat va aduce un plus chic la restul ținutei.

Și nu uitați de șosete! Puteți adăuga mai mult stil ghetelor Chelsea și ținutelor de blugi cu șosete. Rulați șosetele mai lungi peste blugi mai strâmți. Blugii tăiați vă vor prezenta șosetele preferate, aruncând o privire din partea de sus a cizmelor.

Indiferent de stilul tău de ținută, cizmele Chelsea cu blugi fac o combinatie grozava!